Előnyök a vállalati ügyfelek számáraElőnyök a vállalati ügyfelek számára

Előnyök a vállalati ügyfelek számára

Legyen szó nyaralókról, szállodákról, gasztronómiáról vagy más üzleti területekről - vállalati ügyfélként számos termékre vonatkozó különleges ajánlatokat vehet igénybe. Vegye fel velünk a kapcsolatot a mail@tectake.hu címen!

Fedezze fel a legjobb B2B kategóriákat 

Mit jelent a tectake

Az e-kereskedelem iránti szenvedélyünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb online vásárlási élményt nyújtsuk Európa-szerte. Ezért a tectake-nél célul tűztük ki, hogy mindenkinek kínáljunk termékeket a kert, az otthon, a háziállatok és a műhely számára egyaránt. Mindig szem előtt tartjuk vásárlóink igényeit, és sok termékünkkel megkíméljük Önt a hosszas keresgéléstől, ráadásul folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Az elmúlt években a tectake a kerti bútorok terén piacvezetővé vált. 
Egy példaértékű sikertörténet, amely előre gondolkodásra és célpiacok megnyitására ösztönöz bennünket. A legmagasabb teljesítmény elérése érdekében minden nap a legjobbat nyújtjuk ügyfeleink számára. Az értékesítés iránti lelkesedésünkkel mindig új kihívásokat igyekszünk elérni. Ezért szeretünk mindent, és igyekszünk rekordokat dönteni és a határokat feszegetni.