Trendi termékek

A legkelendőbb áruk!

ÉtkezőgarnitúrákÉtkezőgarnitúrák
KaparófákKaparófák
MasszázságyakMasszázságyak
ÉtkezőgarnitúrákÉtkezőgarnitúrák
KaparófákKaparófák
MasszázságyakMasszázságyak
uj raktaruj raktar

Kényelem kompromisszumok nélkülA minőség számít

Tároljon stílusosan


Játszóparadicsom a macskáknak

Otthon, mint a nyaraláson

Az Ön személyes relaxációs zónája

Légy fitt

Bármilyen időjárásra készen áll

NE HAGYJ KI SEMMIT!

 • Korlátozott ajánlatoktierte
 • Versenyek & promóciók
 • Termékújítások & árcsökkentések

NE HAGYJ
KI SEMMIT!

 • Kedvezmények & korlátozott ajánlatok
 • Versenyek & promóciók
 • Termékújítások & árcsökkentések

A tectake a kert, az otthon, az iroda és a mindennapi élet számos más területének igényeit is kielégíti.

Kiváló minőségű, polirattanból készült kerti bútorok a teraszra, a magánélet és a napvédelem, valamint üvegházak és magasított ágyások a saját zöldségeskertjéhez:

A nyári idő a kert ideje

A nyárral minden évben beköszönt a kerti szezon. A tectake-nél kényelmes pavilonokat, hangulatos ülőalkalmatosságokat, elegáns rattanbútorokat, elegáns padokat és kényelmes pihenőbútorokat talál, amelyek a szabadban töltött időt pihenéssé varázsolják. A grillsütővel és tartozékaival a társasági órákon a családot és a barátokat etetheti, az üvegházakban zöldségek érnek, a növénylépcsők szemet gyönyörködtetőek, a gyerekek pedig az úszómedencében szórakozhatnak. A tectake-nél kerti karbantartáshoz szükséges eszközöket is talál.

Szépítse az életteret

Az életnek otthon is kellemesnek kell lennie, ezért a tectake olyan elegáns bútorokat kínál, amelyek funkcionálisan és dekoratívan is kiegészítik a berendezést. A rendezettség elengedhetetlen - cipőtartók, kabáttartók, tárolódobozok, polcok, térelválasztók és TV-fali tartók segítenek ebben. A nappaliba egy hangulatos tévés fotel, a hálószobába egy új ágy vagy egy öltözőasztal. A lámpatestek és a válogatott kiegészítők adják meg az utolsó simításokat a hangulathoz, és a tectake gondoskodik az ablakokról, ajtókról és a lakástechnikai szempontokról is.

A háziállatok fajoknak megfelelő élete

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak sok ember életét gazdagítják. A háziállatoknak fajuknak megfelelő szállást és szórakozást szeretnének kínálni. A tectake ezt is figyelembe veszi a különböző fajtájú kisállatok számára kialakított tágas ketrecekkel és kifutókkal, a macskák számára remek mászási és kaparási lehetőségekkel, sokoldalú elemekkel, például kaparóoszloppal, puha kutyaágyak és biztonságos szállítóeszközökkel. Így érzik otthon magukat a háziállatok.

Életmód, Wellness, Szabadidő

Annak érdekében, hogy az élvezetek se maradjanak ki, a Szabadidő és wellness kategóriában sporteszközök, masszázságyak, szépségápolási termékek, kemping kiegészítők és különböző, szabadtéri tevékenységekhez szükséges cikkek találhatók. Ezáltal a szabad órák és az ünnepek alkalmi élményekké válnak, amelyekkel feltöltődhetsz. Az autók és motorkerékpárok számára készült ápolási termékek teszik teljessé a tectake termékcsaládot - hiszen Ön minden élethelyzetben mobil akar lenni.

Konyha és háztartás - így sokkal szórakoztatóbb

Elegáns, rozsdamentes acél só- és borsőrlők, kiváló minőségű edények, jégkészítő és praktikus főzőeszközök teszik még élvezetesebbé a konyhai munkát. A boldog kandallótulajdonosok örülnek a tűzifa, a kandalló eszközök és a hamu elszívó vonzó, helytakarékos rakodási lehetőségeinek. A tectake termékcsaláddal számos feladatot megkönnyíthet, ugyanakkor divatos részletekkel gazdagíthatja berendezési tárgyait és felszereléseit.

Biztonság, gondoskodás és játék csecsemők és kisgyermekek számára

Baba pelenkázó, etetőszék, bölcső, ágy, babakocsi és autósülés - egy gyermekes család nem nélkülözheti ezeket. a tectake felszereli Önt a csecsemők és kisgyermekek legfontosabb szükségleteivel. Ezenkívül fontos biztonsági óvintézkedéseket, például lépcső- és kandallóvédelmet is talál a kínálatban. Annak érdekében, hogy a szórakozás ne maradjon az út szélén, játszósátrak, járművek és kreatív lehetőségek teszik teljessé a kínálatot.

 • icon
  Top bewertet
  auf Trusted Shops
 • icon
  Bequem zahlen
  mit vielen Zahlarten
 • icon
  Geprüfte Qualität
  direkt vom Hersteller
 • icon
  Kostenlose Lieferung
  direkt zu Dir