Rendelési eljárás / szerződéskötés / egyéb információk az ügyfelek számára

1. A megrendelés és a javítási lehetőségek létrehozásának folyamata

Válasszon ki egy elemet a menüből, és a "Kosárba helyezés" gombbal adja hozzá a kosárhoz, amelyhez további elemeket adhat hozzá. Kattintson a "Bevásárlókosár" ikonra az összes kiválasztott termék listájához jutáshoz. Itt lehetősége van a szám megváltoztatására vagy az egyes elemek eltávolítására.

 

A "Pénztár" gombra kattintva a kosárból arra az oldalra jut, ahol egy lépésben megadhatja az összes szükséges adatot, kiválaszthatja a szállítási és fizetési módot, és a végén elküldheti a megrendelést. A szükséges adatok különösen:

 

  • Számlázási és szállítási cím (ha nem azonos)
  • A szállítás módja
  • Fizetési mód

 

A kedvezmény kód csak a pénztárnál váltható be. Kérjük, írja be a megfelelő kódot a "Kedvezmény kódja" mezőbe, és kattintson az "Engedményes kód alkalmazása" gombra. Kérjük, ügyeljen a vásárlás minimális értékére és a kupon érvényességének dátumára. Az "Adatok ellenőrzése" megrendelőlap jobb oldalán ellenőrizheti a kiválasztott árut, és ha szükséges. módosítsa a mennyiséget vagy törölje az elemet teljesen. A "Vásárlás most" gombra kattintva kötelező érvényű megrendelést küld az eladónak, és érvényesen megköti az adásvételi szerződést. A megrendelés csak az általános szerződési feltételek megegyezése esetén küldhető el. A megrendelés kézhezvétele után küldünk egy visszaigazoló e-mailt.

2. Az adatok bevitele során a hibák azonosítása és kijavítása

Kötelező megrendelés elküldése előtt lehetősége van hozzáadni vagy megváltoztatni személyes adatait, valamint a kézbesítés és a fizetés módját.

 

3. A szerződés nyelve

Az összes dokumentum számára fenntartjuk a magyar nyelv használatát.

 

4. A szerződés szövegének mentése és közvetítése

Nem mentjük a szerződés szövegét, és a szerződés megkötése után már nem érhető el. Az összes szükséges rendelési információt elmentheti és kinyomtathatja közvetlenül a böngésző funkcióival. Automatikus e-mailben megkapja a megrendelésével kapcsolatos összes szükséges információt, beleértve az aktuális üzleti feltételeket is. Ha a megrendelés során ügyfélfiókot hozott létre, bármikor megtekintheti megrendeléseit a "Saját fiók" gombra kattintva.